Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ο Τελευταίος των Ελλήνων (Μέρος Α') του Γιάννη Σαρλά

Όταν πριν ένα περίπου χρόνο δημιούργησα αυτό το ιστολόγιο, πήρα την απόφαση να το ονομάσω ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΝΟΡΟ για αρκετούς λόγους. Όπως εξηγούσα στο εισαγωγικό άρθρο, που είχα γράψει τότε, «το τελευταίο σύνορο βρίσκεται μέσα μας». Είναι η ανθρώπινη υπόστασή μας, το ξεχωριστό πολεμικό γονίδιο, της Ελληνικής φυλής, το οποίο βρίσκεται στο DNA κάθε γνήσιου Έλληνα. Αυτό το γονίδιο όχι μόνο συνέβαλε στο να επιβιώσουμε από τα βάθη της Προϊστορίας μέχρι και σήμερα αλλά συνετέλεσε τα μέγιστα στο να δημιουργήσουμε 5 κοσμοκρατορίες και μερικές...δεκάδες αυτοκρατορίες καθ’ όλη την διάρκεια της ύπαρξης του Ελληνικού Έθνους στο ιστορικό προσκήνιο.
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΝΟΡΟ είναι η μάχη, που δίνει ο καθένας από εμάς με τον εαυτό του ή μάλλον με το...επίπλαστο ολόγραμμα του για να το νικήσει και να καταφέρει να επιβιώσει. Είναι μια μάχη, που γίνεται μέσα μας για την διατήρηση της αυθεντικότητας της ύπαρξής μας εναντίον της λογικής του ομογενοποιημένου ανθρώπινου κιμά, δίχως χαρακτηριστικό γνώρισμα για να είναι πιο...ευκολοκυβέρνητο! «Αυτή η λογική αντιβαίνει στην ίδια την ανθρώπινη φύση διότι όπως τα φύλλα των δέντρων δεν είναι ποτέ ίδια, κατ’ ανάλογο τρόπο και οι άνθρωποι δεν είναι δυνατόν να γίνουν ίδιοι και απαράλλακτοι ως καλοκουρδισμένα ρομποτάκια, αυτή άλλωστε η ποικιλομορφία αποτελεί και την ομορφιά στην ζωή», έγραφα τότε.
Πράγματι, η ανθρώπινη φύση  και δη ο Ελληνικός γόνος  είναι ξεχωριστή. Δυστυχώς όμως, από τον κύκλο των χαμένων ποιητών έχουμε πλέον περάσει στον κύκλο των Παγκοσμιο-ποιητών, σε έναν κύκλο βάναυσο και καταστροφικό για κάθε άνθρωπο, για κάθε εθνότητα πάνω στον πλανήτη και που δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του! Θέλω να πιστεύω, πως οι σκέψεις, που έκανα τότε δεν θα αποτελέσουν θέσφατο πολλών δεινών για τους Έλληνες αν και παρατηρούμε, ότι η έννοια του τελευταίου συνόρου είναι σήμερα πιο επιτακτική από ποτέ για το έθνος μας.
Δεν υπάρχει Συνέλληνας, ο οποίος να μην γνωρίζει το νομοσχέδιο, που κατετέθη προς ψήφιση πριν λίγες ημέρες στην Βουλή των Ελλήνων, το οποίο εκχωρεί ιθαγένεια και πολιτικά δικαιώματα σε περίπου 500.000 παράνομα εισελθόντων λαθρομεταναστών στην Ελληνική επικράτεια. Σε αυτό το σημείο πρέπει να καταστεί σαφές το εξής: Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση με οικονομικούς μετανάστες. Ουδέποτε εκλήθησαν να αφιχθούν, εν γνώση της χώρας, που τους φιλοξενεί, ουδέποτε ετοποθετήθησαν σε συγκεκριμένο γεωγραφικό τόπο διαμονής, ουδέποτε κατετάγησαν σε συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελμάτων, ανάλογα με τις ανάγκες της φιλοξενούσας χώρας και τέλος ουδέποτε υπεβλήθησαν σε υγειονομικούς και άλλους ελέγχους, σε αντίθεση με οργανωμένες μεταναστευτικές πολιτικές άλλων κρατών εδώ και πάρα πολλά χρόνια, οι οποίες προέβλεπαν εξετάσεις μέχρι και στα δόντια, στους αντίστοιχους δικούς μας Έλληνες οικονομικούς μετανάστες, που έφευγαν τις δεκαετίες του 50 και του 60 για την Γερμανία και την Αμερική. Αυτό, για να τελειώσει επιτέλους το παραμυθάκι των αναλογιών της φιλανθρωπίας  λες και η Ελλάς είναι κανένα φιλανθρωπικό ίδρυμα από τους απάτριδες διεθνιστές, θολοκουλτουριάρηδες, γραικύλους της ψευτοαριστεράς.
Αυτοί οι άνθρωποι (οι αλλοδαποί ντε, όχι οι γραικύλοι) λοιπόν, (το 99% και πλέον) έχουν εισέλθει παράνομα στην χώρα μας, καταπατώντας τους νόμους της και όπως ορίζει το Σύνταγμα και οι νόμοι της Ελληνικής Πολιτείας, πρέπει να απελαθούν. Αντ’ αυτού, η σημερινή Κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αποφασίζει αίφνης όχι μόνο να τους εντάξει στην Ελληνική κοινωνία αλλά και να τους παρέξει την Ελληνική ιθαγένεια καθώς και το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι με ευνοϊκότατους όρους, αποκρύπτοντας το από τον Ελληνικό λαό κατά την προεκλογική περίοδο των πρόσφατων εκλογών της 4ης Οκτωβρίου του 2009.
Γιατί όμως τώρα, η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του Γιωργάκη Παπανδρέου αποφασίζει να κάνει Έλληνες (διότι περί αυτού πρόκειται) γύρω στους 500.000 παράνομους λαθρομετανάστες, καταπατώντας το δίκαιο του αίματος και αντικαθιστώντας το με το…μπλέ μελάνι πάνω σε χαρτιά, σφραγίδες και...βουλοκέρια; (όπου λογικά πρέπει να έχουν βάλλει στα αυτιά τους για να μην ακούνε την λαϊκή αγανάκτηση, που γίνεται καθημερινά όλο και πιο έντονη...). Γιατί τέτοια σπουδή να «διορισθούν» Έλληνες μισό εκατομμύριο αλλοδαποί Μουσουλμάνοι, αυτήν την τόσο ταραγμένη περίοδο για τα εθνικά μας συμφέροντα και με δεδομένο τους ήδη 200.000 Μουσουλμάνους της Θράκης να τους κλείνουν πονηρά το μάτι; Δεν μπορούν να καταλάβουν οι φωστήρες της Κυβέρνησης Παπανδρέου, ότι η ψήφος 700.000 ανθρώπων δίνει μια ποσοστιαία δυναμική άνω του 15% σε ένα νεοσχηματιζόμενο Ισλαμικό κόμμα, το οποίο θα δημιουργηθεί εκ των πραγμάτων για να εκπροσωπήσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο τα συμφέροντα αυτών των ανθρώπων, βάση της πληθυσμιακής αναλογίας; Μήπως κατά συνέπεια επιθυμούν αυτοί οι κύριοι, η Ελλάς να έχει την τύχη (ή μάλλον την...ατυχία και το κατάντημα) της γειτονικής Βουλγαρίας, όπου ουδεμία πολιτική ηγεσία δύναται να ασκήσει κυβερνητική πολιτική και να μετουσιώσει τα νομοθετήματα σε πολιτική πράξη εάν αυτή έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα της συγκεκριμένης ομάδας πολιτών;
Απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα μπορεί να δώσει μόνο ο Πρωθυπουργός. Εμείς το μόνο, που μπορούμε να κάνουμε είναι να παρουσιάσουμε κάποια δεδομένα, με βάση τα οποία προφανώς πάρθηκε αυτή η αισχρή και επιτρέψτε μου να πω αντεθνική πολιτική απόφαση. Τα δεδομένα είναι αρκετά. Ημεδαπής και αλλοδαπής προελεύσεως! Κατ’ αρχάς, ο κ. Παπανδρέου γνωρίζει, πως αυτή η αλλοπρόσαλλη, φοροεισπραχτική πολιτική, που έχει επιβάλλει στον Ελληνικό λαό θα ξεσηκώσει  εάν δεν έχει ήδη θύελλα αντιδράσεων στην κοινωνία, οι οποίες και θα επιφέρουν σοβαρούς κλυδωνισμούς στην Κυβέρνηση με άμεσο αντίκτυπο ένα σοβαρότατο πολιτικό κόστος. Προτίθεται συνεπώς, να αντικαταστήσει τις ψήφους των δυσαρεστημένων Ελλήνων με αυτές των λαθρομεταναστών, κατασκευάζοντας μια νέα δεξαμενή άντλησης εκκολαπτόμενων ψηφοφόρων.
Αυτό όμως το επιχειρεί με γοργούς ρυθμούς, μέσα στις 150 πρώτες ημέρες της Κυβέρνησής του, υιοθετώντας την τακτική του πολιτικού αιφνιδιασμού, εκμεταλλευόμενος την περίοδο χάριτος του Ελληνικού λαού για να μειώσει τις αντιδράσεις του και να προλάβει βεβαίως να καταστήσει γραφειοκρατικά έτοιμο το νέο αυτό εκλογικό σώμα μέχρι τις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές του Οκτωβρίου του 2010. Πείτε μου με το χέρι στην καρδιά, σε οιονδήποτε πολιτικό χώρο και αν ανήκετε, (άλλωστε ο έλεγχος της αθρόας λαθρομετανάστευσης δεν αποτελεί κομματικό αλλά εθνικό ζήτημα) πιστεύετε πως υπάρχει καλύτερος ορισμός του πολιτικού αριβισμού, από το συγκεκριμένο προς ψήφιση νομοσχέδιο, όπου στο βωμό του κομματικού συμφέροντος θυσιάζεται η εθνική και φυλετική μας ταυτότητα, επιχειρώντας την εθνολογική αλλοίωση του εκλογικού σώματος;
 Από την άλλη μεριά βεβαίως, υπάρχει και το άμεσο οικονομικό όφελος των 68 Ευρώ το κεφάλι, που παίρνει από την Ε.Ε. για καθέναν από δαύτους ο αξιότιμος κ. Πρωθυπουργός. Ίσως γι’ αυτό τον λόγο η προηγούμενη Κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. υιοθέτησε το 2003 τον κανονισμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Δουβλίνο ΙΙ», σύμφωνα με τον οποίον η πρώτη χώρα εισόδου της Ε.Ε. καλείται και να διεκπεραιώσει το σύνολο των αιτήσεων για άσυλο και πολιτογράφηση αλλοδαπών (με άλλα λόγια να τους φορτωθεί στην πλάτη τους). Η εν λόγω νομοθεσία απαγορεύει στον αλλοδαπό να μεταβεί σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα και να διακινηθεί μέσα στην Ευρώπη. Κατά συνέπεια, ο κλήρος πέφτει στον...(βάλτε εσείς όποιον επιθετικό προσδιορισμό επιθυμείτε) και το βάρος κατανέμεται ανισομερώς στην πρώτη χώρα εισόδου των λαθρομεταναστών, ήτοι στην φτωχή και δύσμοιρη Ελλάδα.
Δεν πρέπει να λησμονούμε, ότι το παρόν σχέδιο νόμου, το οποίο προωθεί προς ψήφιση η Κυβέρνηση δεν είναι παρά η συνέχεια (θυμηθείτε τις...ευχαριστίες από τον Προκόπη Παυλόπουλο στους λαθρομετανάστες, που επέλεξαν την χώρα μας ως τόπο εγκατάστασής τους) ή μάλλον ένα κομμάτι από το παζλ ενός γενικότερου πλαισίου πολιτικών επιλογών και κυβερνητικών πρακτικών, οι οποίες εφαρμόζονται στην Ελληνική κοινωνία από την μεταπολίτευση και ύστερα. Οι παραπάνω πολιτικές έχουν μια κοινή συνισταμένη. Εναρμονίζονται πλήρως με τα κελεύσματα, που επιτάσσει η Αριστερά, η οποία και απολαμβάνει μιαν ιδεολογική και πολιτική ασυλία, στην χώρα μας έτη και έτη! Οτιδήποτε στέκεται στα αριστερά καθαγιάζεται και ευρίσκεται στο απυρόβλητο. Ομολογώ, πως ποτέ δεν κατάλαβα αυτήν την απολογητική διάθεση των Ελληνικών Κυβερνήσεων (ιδιαίτερα της Ν.Δ.) προς τους ηττημένους ενός εμφυλίου πολέμου (οι οποίοι μάλιστα τον προκάλεσαν και οι ίδιοι). «Ιδού ο δείκτης του πολιτικού μας πολιτισμού», έλεγαν θυμάμαι κάποια πανέξυπνα «φυντάνια» της Ν.Δ.ούλας! Και ιδού το χάλι και η κατάντια μιας παράταξης, η οποία «έχτισε Ελλάδα», ήταν το καταφύγιο ή μάλλον η σημαία κάθε νοικοκύρη, εθνικόφρωνος, νομοταγούς πολίτη και τώρα με τέτοιου είδους...πολιτιστικά «καραγκιοζηλίκια» έχει συρρικνωθεί σε...τόσο δούλα, θα προσέθετα εγώ.
Η παραπάνω διαπίστωση, που κάνω σε σχέση με την πολιτική των εκάστοτε Κυβερνήσεων απέναντι στην Αριστερά, σας διαβεβαιώ, πως δεν έχει καμία μεροληπτική ή ρεβανσιστική χροιά, επειδή εγώ δεν είμαι αριστερός, και ευρίσκομαι στον ιδεολογικό αντίποδα. Δυστυχώς, η συγκεκριμένη πολιτική πρακτική δεν είναι πολιτικώς ορθή διότι έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια των ισορροπιών αλλά και των κοινωνικών τάσεων στο πολιτικό μας σύστημα με αποτέλεσμα να εμφανίζονται κραδασμοί στον ίδιο τον κοινοβουλευτισμό αλλά και στην κοινωνία μας γενικότερα. Τα πάντα είναι θέμα ισορροπίας... Ανάλογη είναι κατά συνέπεια και η πολιτική των Ελληνικών Κυβερνήσεων και για το «μεταναστευτικό». Ο «Διεθνισμός» της Αριστεράς (η Παγκοσμιοποίηση της αντίπερα όχθης) απαιτεί ένα χωνευτήρι εθνών και συνόρων. Παρ' όλα αυτά ας δούμε, τί γνώμη έχουν οι...παλιές καραβάνες του Αριστερού κινήματος για τις μεταναστεύσεις; Ήταν...fan του είδους, όπως λογικά θα περίμενε κανείς; Ο Τρότσκυ έλεγε, πως «οι μετανάστες είναι οι προδότες του Εργατικού Κινήματος»! Διότι μεταναστεύοντας, αποδυναμώνουν τους ντόπιους εργάτες και τους αφήνουν βωρά στο Κεφάλαιο. Αντί να πολεμήσουν στην πατρίδα τους και για τα εργατικά τους δικαιώματα, προτιμούν να φυγομαχήσουν, ουσιαστικά αυτοεξοριζόμενοι. Ανάλογες, ίσως και πιο σκληρές απόψεις, είχαν και οι μεγάλοι θεωρητικοί του Σοσιαλισμού Μάρξ και Ένγκελς!
Είπες τίποτα Αλέκα μου; Και ερωτώ εσένα φίλη Αλέκα ("φίλος ο Πλάτων, φιλτάτη όμως η αλήθεια", έλεγε ο Αριστοτέλης) διότι εκπροσωπείς την μοναδική αυθεντική, αριστερή παράταξη και ιδεολογία (αν και μεταξύ μας το ΚΚΕ δεν είναι παρά ένα ιδεολογικό απολίθωμα, ένα μαυσωλείο πολιτικής σκέψης, όπου σε λίγο θα χρειάζεται. αρχαιολόγος για να το φέρει στην επιφάνεια και ξεναγός, για να το επιδεικνύει στους τουρίστες) στην Ελληνική (και ίσως και Παγκοσμίως μαζί με την Κίνα και την Β. Κορέα) κοινωνία. Για τους γιαλατζί Αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ ούτε λόγος! Αυτό το μόρφωμα υπηρετεί πιστά, ως γνήσιος ταγός της Παγκοσμιοποίησης, τα Νεοταξικά αφεντικά του σύμφωνα με τις εντολές, που θα λάβει και ανταγωνίζεται τους καλύτερους ξένους πράκτορες για το ποιός θα κάνει την αποτελεσματικότερη αντεθνική προπαγάνδα εις βάρος της χώρας μας. Υπερβολές; Για ρίξτε μια ματιά στις θέσεις αυτού του κόμματος σχετικά με τους Μουσουλμάνους της Θράκης στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου και θα πάρετε ένα δείγμα του τί εννοώ.

Στην διεθνή πολιτική σκακιέρα τώρα, η εγκαθίδρυση της Σιωνιστικής Νεοταξικής πραγματικότητας επιτάσσει την εξαφάνιση όλων των διακριτικών στοιχείων μεταξύ των ανθρώπων, ούτως ώστε αυτός ο ομογενοποιημένος ανθρώπινος κιμάς να είναι σίγουρα πιο ευκολοκυβέρνητος, όπως έλεγε για την Ελλάδα ο Κίσινγκερ το 1992 και δημοσιεύθηκε τόσο από την Καθημερινή όσο και από τον Οικονομικό Ταχυδρόμο το 1997. Μια μέθοδος περιλαμβάνει την αποστολή λαθρομεταναστών, η οποία θα αλλοιώσει την εθνολογική σύνθεση του εκάστοτε πληθυσμού. Έως τις τελευταίες Αμερικανικές εκλογές, ήταν πασιφανές, ότι οι Η.Π.Α. έπαιζαν το ρόλο του οχήματος της επέκτασης και επικράτησης του Διεθνούς Σιωνισμού στον πλανήτη. Από την εκλογή του Προέδρου Ομπάμα και ύστερα, τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας έχουν διεισδύσει πλέον μέσα στον κεντρικό πυρήνα της έκδοσης πολιτικών αποφάσεων του Κογκρέσσου, έχοντας αλώσει κάθε έννοια ευνομίας και ηθικής τάξεως μέσα στις Η.Π.Α., οι οποίες αυτονομούνται σύμφωνα με τα συμφέροντα των ανθρώπων-κλειδιά, που ηγούνται του κρατικού μηχανισμού και όχι σύμφωνα με τα συμφέρονται του Αμερικανικού λαού. Η Αμερική δηλαδή έχει αρχίσει να μεταλάσσεται σε μια τερατογένεση, πράγμα καταστροφικό τόσο για τον ίδιο της τον εαυτό όσο και για τις ευμετάβλητες ισορροπίες στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα. Η κατάσταση μοιάζει εκτός ελέγχου.
Για να το πω πιο κατανοητά και λιγότερο σύνθετα, υπάρχει ένα «αληταριό» του Ομπάμα, το οποίο αποτελείται από αριβίστες, τυχοδιώκτες, πρώην αριστεριστές (όλων των ειδών τα φρούτα δηλαδή) οι οποίοι έχουν βαλθεί να εξαφανίσουν κάθε έννοια πατριωτισμού μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετατρέποντας τους Αμερικανούς σε άβουλα ζόμπι αλλά ταυτόχρονα επιχειρούν να εξαλλείψουν κάθε εθνική ταυτότητα, ιδιαίτερα των Ευρωπαϊκών κρατών-εθνών, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν στο μέλλον φραγμό στα σχέδιά τους. Πρόσχημα; Η ανόρθωση της Αμερικανικής οικονομίας και η αναβάθμιση του δολλαρίου σε σχέση με το Ευρώ. Αδύναμος κρίκος; Η Ελλάς! Άνθρωπός τους στην Ελλάδα; Ο Γεώργιος, Ανδρέα Παπανδρέου. Αν προσθέσετε σε όλους αυτούς τα πουλημένα τομάρια των Σόρος, και Μπρεζίνσκι καθώς και τον Διεθνή Σιωνισμό, ε ήρθε και...έδεσε το γλυκό! Τινάζοντας κατά συνέπεια στον αέρα το ενιαίο νόμισμα της Ε.Ε., επιχειρούν αφ’ ενός να γονατίσουν την Ευρωπαϊκή οικονομία (την σύγκληση σε στρατιωτικό επίπεδο την έχουν προ πολλού αποκλείσει, εμποδίζοντας την σύσταση και δημιουργία Ευρωστρατού) και αφ' ετέρου να διαρρήξουν τον κοινωνικό ιστό κάθε Ευρωπαϊκού κράτους-έθνους. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο κάνουν το παν για να εκδιώξουν απ’ τις πατρίδες τους κατά κύματα πληθυσμούς του Τρίτου κόσμου και να τους οδηγήσουν ως οικονομικούς μετανάστες σε Ευρωπαϊκά εδάφη, αλλοιώνωντας την σύνθεση του πληθυσμού της Ευρώπης.
Και η Ελλάς, τόσο λόγω της γεωγραφικής της θέσης, όσο και λόγω ιστορικής και πολιτισμικής κληρονομιάς (η οποία διδάσκεται σε όλα τα έγκυρα, διεθνή επιστημονικά ιδρύματα, εκτός βεβαίως της   Ελλάδος βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα.
Είναι λοιπόν πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι η λαθρομετανάστευση αποτελεί εντεταλμένο σχέδιο. Ένα σχέδιο, που έχει ως στόχο την αλλοίωση την φυλετικής και εθνολογικής μας ταυτότητας! Και στο σχέδιο αυτό συμμετέχει ενεργά η Τουρκία. Η τεράστια πλειοψηφία των λαθρομεταναστών περνά στην Ελλάδα από τον Έβρο αλλά κυρίως αφήνονται στα νησιά μας μέσω Τουρκικών δουλεμπορικών ενώ σε αρκετές περιπτώσεις μεταφέρονται με την βοήθεια Τουρκικών πολεμικών πλοίων παρακαλώ! Άλλωστε το έχουν ήδη δηλώσει Τούρκοι πολιτικοί και στρατηγοί για το πώς ακριβώς σκοπεύουν να πνίξουν την χώρα μας.
Εκθέσεις του State Department αποκαλύπτουν, ότι το 2050, ίσως και πολύ πιο σύντομα, ο συνολικός πληθυσμός της Ελλάδος θα είναι γύρω στα 20 εκατομμύρια, εκ των οποίων μόνο τα 6 θα είναι Έλληνες! Οι υπόλοιποι θα ανήκουν στην κατηγορία του...πληθυσμού της Ελλάδος! Αλήθεια, για σκεφθείτε με βάση την κοινή λογική και πείτε μου εάν είναι ύποπτο ή οχι το γεγονός, ότι αυτοί οι εξαθλιωμένοι άνθρωποι, των οποίων ο μέσος μηνιαίος μισθός στην χώρα τους κυμαίνεται γύρω στα 10 Ευρώ, (και πολλά βάζω) να δαπανούν από 3000-5000 Ευρώπουλα το κεφάλι στον κάθε δουλέμπορο για να τους μεταφέρει στα παράλια της Ελλάδος. Πού τα βρίσκουν; Όπως επίσης, αναρωτηθείτε ποιός τους προμηθεύει όλο αυτό το εμπόρευμα για να διαπράτουν το παραεμπόριο στους δρόμους της Αθήνας, ακριβώς έξω από τα μαγαζιά, οι καταστηματάρχες των οποίων πληρώνουν κανονικά τις εισφορές τους στο Ελληνικό κράτος; Απλά βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει.
Έρχεται λοιπόν μια δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνηση απ’ τον Ελληνικό λαό (το τί σχέση μπορεί να έχει αυτή η καρικατούρα δημοκρατίας, που βιώνουμε με την αληθινή, την άμεση δημοκρατία είναι ένα άλλο θέμα) και στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (τα μόνα ανθρώπινα δικαιώματα, που δεν σέβεται είναι εκείνα των Ελλήνων) επιχειρεί με αντιδημοκρατικό και φασίζοντα τρόπο να αναιρέσει και να καταστρατηγήσει το Σύνταγμα της Ελλάδος, το οποίο αναφέρει ρητά στο πρώτο του άρθρο, ότι «όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό και υπάρχουν υπέρ αυτού και του έθνους». Κατά συνέπεια, το ελεεινό αυτό νομοσχέδιο καθίσταται από μόνο του αντισυνταγματικό διότι όχι μόνο δεν πηγάζει από τον λαό και δεν υφίσταται υπέρ του Ελληνικού έθνους αλλά συνιστά αντεθνική ενέργεια και πράξη προδοσίας. Και αυτήν την συγκεκριμένη πολιτική πράξη την υλοποιεί μια Κυβέρνηση, που θεωρητικά κινείται (για να θυμηθούμε και το κίνημα) σε έναν μετριοπαθή ιδεολογικό και πολιτικό χώρο (άλλο εάν το ΠΑΚ ξεκίνησε σαν μια...τρομοκρατική οργάνωση της τότε εποχής με τον Σημίτη και τα υπόλοιπα πρωτοπαλήκαρα να τοποθετούν.γκαζάκια σε αυτοκίνητα και πλατείες κατά την περίοδο της επταετίας, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε) άρα δεν είναι...ακραίοι!
Θέλετε όμως να σας θυμίσω τί ακριβώς έπραταν οι...αντίστοιχοι δημοκρατικοί των αρχαίων Αθηνών σε ότι αφορούσε ζητήματα πολιτικών δικαιωμάτων; Μέχρι την εποχή του Περικλέους, όπου κυβερνούσαν την Αθήνα ή μάλλον...τας Αθήνας αφού είναι σύνολο πολλών δήμων (δεν φαντάζεστε πόσο με ενοχλεί, όταν γράφουν Β’ Αθήνας αντί για Β’ Αθηνών κάποιοι...παραμορφωμένοι φωστήρες της…πρασινηλίου θεότητας) οι αριστοκράτες του Κίμωνος, ίσχυε το εξής: Για να είναι κάποιος Αθηναίος πολίτης και να απολαμβάνει πλήρη πολιτικά δικαιώματα έπρεπε ο ένας γονιός του (συγκεκριμένα ο πατέρας) να είναι ομοίως Αθηναίος πολίτης. Ο έταιρος γονέας θα μπορούσε να ήταν από μια οποιαδήποτε άλλη Ελληνική πόλη, (ούτε λόγος για βαρβάρους εννοείται...) Σας πληροφορώ λοιπόν, ότι μόλις ανέβηκε ο Περικλής στην εξουσία και ανέλαβαν τα ηνία της πόλεως των Αθηνών οι δημοκρατικοί, το πρώτο πράγμα, που έκανε ήταν να αλλάξει τον συγκεκριμένο νόμο, ούτως ώστε για να έχει πολιτικά δικαιώματα ένας Αθηναίος πολίτης θα έπρεπε να είναι και οι δυό γονείς του τώρα πλέον Αθηναίοι! Φασισταριό του κερατά και ο Περικλής έτσι;
Tώρα θα μου πείτε, γιατί...βλασφημώ με το να συγκρίνω τον Περικλή με τον...Γιωργάκη; Μακράν εμού! Απλώς σημειώνω, ότι τότε τις τύχες της πόλεως-κράτους τις είχε ένας Έλληνας το γένος, ενώ τώρα, τις τύχες του κράτους τις βαστά ένας ΞΕΝΟΣ! (αλήθεια γνωρίζει κάποιος την ακριβή εθνική του ταυτότητα;) Σημειολογικά, αυτό από μόνο του λέει πολλά.
 Λέει, πως φτάνει η ώρα για τον τελευταίο των ΕΛΛΗΝΩΝ!
http://biocosmology.blogspot.com/2010/02/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: